Bagare/Konditor - restaurang och livsmedel - Norrköping
Bageri- och konditorikunskap
Klassrum, dag, 1460 poäng
• Utbildningslängd
Utbildningen är på cirka 70 veckor. Utbildningstiden är individuell. Vid starten gör du och läraren upp en studieplan utifrån dina förkunskaper och studietakt. Utbildningen bedrivs på heltid, vilket motsvarar 40 timmar i veckan. Cirka 20 timmar sker på plats i skolan och resterande tid genom egenstudier. Utbildningstiden innehåller Arbetsförlagt lärande (APL).
• Kostnader
Vuxenutbildningen är kostnadsfri men kostnader för kurslitteratur och eventuella arbetskläder tillkommer med cirka 2500 kr. För att klara av dina studier bör du ha tillgång till egen dator och internetuppkoppling.
För mer info, följ länkar.
Förkunskapskrav
Du är behörig att studera vid Komvux på gymnasial nivå från och med den 1 juli det år du fyller 20 år. Det gäller under förutsättning att du uppfyller nedan kriterier:
• Du är bosatt i Sverige.
• Du saknar de kunskaper som utbildningen erbjuder.
• Du har förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen.
Förkunskaperna bör motsvara grundläggande kurser i svenska/svenska som andraspråk.
Ämnes-/kursplan
RLXACN (Länk till extern sida.)
Anmälningskod
AST-RLXACN
Skolform
Gymnasial utbildning
Extern länk
Skolans hemsida (Länk till extern sida.)
Kurser (14 st)
- Bageri 1 (BAGBAG01)
- Bageri 2 (BAGBAG02)
- Bageri 3 (BAGBAG03)
- Bageri 4 (BAGBAG04)
- Choklad och konfektyr (BAGCHO0)
- Konditori 1 (BAGKON01)
- Konditori 2 (BAGKON02)
- Konditori 3 (BAGKON03)
- Konditori 4 (BAGKON04)
- Orienteringskurs - en introduktion till kurser inom olika kunskapsområden (BK-KGYORI11C)
- Hygien (HYGHYG0)
- Livsmedels- och näringskunskap 1 (LIVLIV01)
- Branschkunskap inom restaurang och livsmedel (MÅTBRC0)
- Service och bemötande 1 (SEVSEV01)
Antal Kursstarter: 1